Thursday, September 5, 2013

Вампирите са македонци





Вампирите са македонци, твърди Божидар Димитров.

Историкът в момента чете нова книга, според която вампирите са част от македонските народни вярвания.
„Който не вярва - ето заглавието. И да са намерени тук, това няма нищо общо с българите. Вампирите са част от македонските народни вярвания. Отдавана подозирах, че вампири не може да има българи. Ние, българите сме много хубави хора, за да имаме вампири. Вампирите са македонци. И Самуил, и Кирил, и Методий, и вампирите ни взеха вече", коментира Божидар Димитров.
Повече за македонското вампирясване можете да прочетете в Meganews.bg

Ако нещо не ви е ясно, аз лично препоръчвам "Дневниците на вампирите". Сериите нямат край, интересни са, а на всичкото отгоре в главната роля е умопомрачително красива българка - Нина Добрев, която вади такъв секси акцент, че само с него подкосява коленете ти.




В Meganews.bg ще научите още, че музиката подсилва сърцето.
Неприятна новина: запасите от прясна вода се изчерпват. Всъщност не е точно новина, понеже отдавна се очакваше, но нещата доста са се влошили напоследък.
От друга страна ще ви стане весело, защото английската кралица разреши футболен мач в Бъкингамския дворец. Може да е на възраст, ама купоните ги разбира :))

Ето и едно изображение, ако сте забравили как изглеждат вампирите. Hо не разчитайте да попаднете на такава сексапилка. Може да е зъл мъжки вампир. Hе че ще ви се случи нещо различно :))




Blancheporte



No comments:

Post a Comment