Friday, November 15, 2013

Излезнаха последните предсказания на Ванга




Предсказанията, които са публикувани по-долу, са направени от Баба Ванга през 1994 г., 2 години преди тя да почине, пред Анатолий Лубченко. Анатолий Лубченко е украински пътешественик и бизнесмен.

През 1994 г. Анатолий Лубченко бил по работа в България и решил да се срещне с Баба Ванга. Тогава тя била на 82 години. Доста изнемощяла от тежестта на годините, великата пророчица прекарвала голяма част от времето на легло.

Когато започнали да разговарят, Анатолий Лубченко попитал дали може да запише разговора на касетофон и Баба Ванга не възразила. Сега Лубченко е решил да публикува малка част от предсмъртния разговор. Ето най-важните предсказания на Ванга:




„Потоп ще има след 30 години /това означава 2024 г./. Голямо тяло ще долети до земята и ще се удари във водата. Водите ще отмият много страни и народи и Слънцето ще угасне за три години. А след това за оцелелите настъпва добър живот. След 40 години повечето от познатите болести няма да съществуват. Нефтът ще бъде забранен, а хората ще се придвижат чрез инсталации с енергия от Слънцето. Земята само ще ражда.




…Бог не съществува в смисъла, който го разбираме. Той съществува в самия човек. Ад и Рай пък има дотолкова, доколкото умрелият е нужен за живите, когато си отиде. Тогава той попада в Рая…“

No comments:

Post a Comment