Friday, December 13, 2013

Не знам дали е възможно по-голямо падение

В последните дни всички разбраха за какво използва народните пари Волен Сидеров.

Колко хора са били като него в прескъпия хотел “Четири сезона”, намиращ се до Айфеловата кула. А колко хора никога няма да бъдат там? За шест денонощия - 15 хиляди евро, потвърдено от самия хотел! Bие можете ли да си го позволите? А стряска ли ви, че този човек е председател на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси? Скоро може и да не бъде, понеже ГЕРБ ще поиска освобождаването му. Едва ли има човек в държавата, който да е против. Освен, разбира се, самият Сидеров.
Какво стана с големите думи за безразборното харчене на народни пари? Къде изчезна умилението към родината, широко афиширано като родолюбие? Hали беше за честна игра и вкарването на престъпниците по затворите. Искаше да се бори срещу кражбите на всички нива.

Макар и луд, Волен Сидеров определено е умен човек. Затова недоумявам как не е предвидил реакциите на тази своя постъпка. Не е очаквал да се разбере ли? А може би е станал жертва на онова за развързаното куче – стискал, стискал зъби, но в един момент се озовал в стаята с лакомствата и отсякъл “Сега ми е паднало”...

Не знам как го е допуснал, но вероятно още не подозира какви ще са последствията за него. Едва ли останаха много хора, които да му вярват. Hе е хубаво да размахваш пържола пред лицето на гладен човек. Mоже да ти изиграе лоша шега.

1 comment:

 1. Волен в началото започна добре. Mалко идеалистично настроен, мисля че имаше честни намерения.
  Реалността бързо го блъсна в главата и стана съвсем друг.
  Първо започнаха да напускат другите създатели на Атака.
  После и проблемите в семейството.
  Второто е достатъчно красноречиво за промяната в него като човек.
  Cега вече се превърна в звяр.

  ReplyDelete