Thursday, August 7, 2014

Санкциите срещу Русия оказаха своето въздействие





След като демократичният свят отряза пътищата на Русия, Путин осъзна, че в своята страна може да налага репресии и цензура, но извън нейните граници никой няма да му го позволи. Затова вече е склонен да преговаря с Европейския съюз.

Макар и богата откъм полезни изкопаеми държава, Русия не може да ги експлоатира без кредити от “лошия Запад”. Tова трябваше отдавна да е направило Владимир Путин по-сговорчив, ала като всеки самозабравил се диктатор той до последно се надяваше да минат номерата и хитростите му.

Сега вече знае: свободният свят, предвождан от САЩ, ще защитава демокрацията до последния си дъх.

Случващото се в Украйна за пореден път показва: ако нашата цивилизация иска да се развива и да върви напред, диктаторите и диктатуpите трябва завинаги да останат в историята.




3 comments:

  1. Пази,Боже сляпо да прогледа!!!Що за глупости пишеш,Гошко-о-о-о-о-о-о?!!!!
    От написаното в статията вярно е само това:"Макар и богата откъм полезни изкопаеми държава..."Всичко останало е "меко казано"-невярно.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Очевидно забравяш, че не ти определяш кое е вярно. Фактите са си факти. Ако попитам теб, сигурно ще ми кажеш, че Америка е лоша, а преди 1989г хората в България са живели много добре.

      Сори, нямам намерение да слушам комунистически лъжи.

      Delete
  2. Путин е престъпник. Дано греша, но е на път да задмине Хитлер.

    ReplyDelete