Monday, July 22, 2013

Кърваво меле между полицаи в Бургас





Meganews.bg

Пиянско спречкване между две компании в дискотеката в бургаския квартал Крайморие е прераснало снощи в кърваво меле, в което са били включени софийски полицаи, бургаските им колеги от 4 РПУ, охраната на заведението и обикновени клиенти, пише flagman.

Поредният безпаметен екшън, този път с участието на органи на реда, е бил предизвикан от софийските полицаи, които били цивилни, вероятно в отпуск. Те се подигравали с компания от съседна маса. Охраната на заведението стояла безучастно, защото момчетата били наясно, че столичните гости са ченгета.

По време на масовия бой между двете компании е повикано подкрепление от униформени полицаи от 4 РПУ. Блюстителите на реда обаче били не по-малко стъписани и се чудели на чия страна да застанат при разтърваването, разказват очевидци. В Шокова зала на МБАЛ-Бургас са откарани четирима – тези, от които течало най-много кръв.

„Двама от приетите при нас действително са полицаи и са от София, и двамата са с пукнати глави, единият е за операция и е настанен в неврохирургия”, казаха дежурните лекари. В 4 РПУ има арестувани за масовия бой, между които има и полицаи.



Виктория: Певици или порно актриси сме?!
Мутри блъскат наред кола и джип в Слънчев бряг
Наша красавица стана лице на Виктория Бекъм









No comments:

Post a Comment