Monday, July 22, 2013

Мастурбацията е полезна за физическото и емоционално здраве

Dnes.bg

Въпреки че за някои хора тя е тема табу, според една статистика 95 процента от мъжете и 89 процента от жените се доверяват на нея. Мастурбацията. Онзи момент, в който сме сами със себе си, нашите еротични фантазии, стимулирайки най-горещите точки по тялото, за да достигнем до оргазъм.

Някои хора се срамуват, но този акт на самозадоволяване е напълно нормален. Мастурбацията носи със себе си много ползи за здравето. Някои от тях са:

Мастурбацията помага да намалим напрежението. Когато мастурбираме, в тялото настъпват няколко взаимносвързани процеса. Притокът на кръв се повишава, дишаме учестено, имаме учестено сърцебиене. Всички тези неща, които ни се случват, игнорират стреса и дават път на положителните емоции.

След като сме мастурбирали, спим по-добре. Както по време на полов акт, така и когато се самозадоволяваме, тялото ни отделя окситоцин и ендорфин, което ни кара да се чувстваме добре. Спокойно можем да кажем, че мастурбацията е лекарство срещу безсъние.

Мастурбацията засилва дейността на имунната система.

Мастурбацията помага за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища.

Тя помага при еректилна дисфункция. При тези мъже, които имат проблем с ерекцията, мастурбацията може да облекчи това неразположение. При други, които се наблюдава преждевременна еякулация, мастурбацията може да им помогне да контролират този процес.

Не се срамувайте да говорите за нея с партньора си. Тя може дори да заздрави връзката между вас.България получила от САЩ нови данни за атентата в Бургас, водещи към "Хизбула"

Туристически рекорд: 729 голи мъже и жени на плаж! /снимки 18 плюс/

Ето скандалната Мис Силикон! /снимки 18 плюс/

Ден 39: Протестиращи скандират "Вече трябваше да ви няма"
fashion daysNo comments:

Post a Comment