Saturday, September 7, 2013

Най-смешният обир на бензиностанция





Да тръгнеш на въоръжен грабеж и да ти вземат оръжието! Не знам колко смотан трябва да е такъв човек.

Точно това се случило в Плевен на 5-ти септември. Неизвестен мъж опитал да извърши финансов екшън в избраната бензиностанция, но служителят отсреща не само натиснал паник бутона, но дори му взел пистолета. Това си е кандидатура за "Карък на каръците".

Остава открит въпросът защо служителят на бензиностанцията е стрелял по маскирания, след като онзи е тръгнал да бяга? Може би е усетил внезапен прилив на желания да продължи екшъна според собствените си виждания. Как? Е, ако беше опразнил джобовете на кандидат-обирджията, последният би влязъл директно в "Гинес", щурмувайки категория "Най-застрелян авантюрист" :))



Междувременно Анна Цолова и Виктор Николаев отричат да са отишли в Нова телевизия заради много пари. Bярвам им, защото познавам лично двама техни колеги и знам колко мизерно живеят.
Днес се навършват 35 години от нападениетo над Георги Марков в Лондон. Cянката на "българския чадър" все още витае над държавата.
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс не са решили окончателно, обаче като нищо скоро ще стигнат до делба на бляскавите си имоти.





Referral Banners



No comments:

Post a Comment