Thursday, September 26, 2013

Тайна програма унищожавала нациите



                               


Всъщност аз не бих казал, че програмата е тайна. По-скоро е очевадна. Или поне важи за онова, което ние всички виждаме - самите действия. А дали ще го наречем програма, някакъв хорър-бизнес или друго е отделен въпрос. Предполагам, всеки нормален човек, с нормални контакти лично наблюдава как се случва описаното в статията надолу. Hе мога да ви пожелая приятно четене, понеже едва ли ще е приятно. Bажното е да се знае.


Благодарности за Bg-voice.com

В света има създадена програма ,,Златен милиард", чиято цел е да се унищожат много нации. Тя действа по проста схема - народите се приучват да живеят по нетипичен за тях начин. В резултат градското население се увеличава, емиграцията също, хората се отлъчват се от традициите си, след което в нарочените държави смъртността става по-голяма от раждаемостта. С течение на времето тези нации започват да изчезват до пълното им ликвидиране. Заложеният план в програмата е тя да приключи до 50 години, когато много народи ще изчезнат от лицето на Земята. Една от държавите, включени в тази програма, е България. Това разкри в София известният психолог и философ Мирзакарим Норбеков. Той разказа за ,,Златен милиард" в поредица телевизионни предавания по основните български медии, но отказа да обясни кой е разработил програмата и кой точно я прилага.

,,Стратегията на ,,Златен милиард" е да създава у една нация изкуствено поведение, което не произтича от традициите й. Мога само да ви посоча, че не намалява населението единствено на България, а и в много други страни на Европа. Така и сами можете да разберете кои са нациите, нарочени за заличаване", заяви г-н Норбеков. На въпроса кой стои зад тази конспирация, той отговори: ,,Нямам армия, нямам половин планета и нямам 90% от всички пари на Земята, за да мога открито да ги предизвикам. Аз имам отговорности пред семейството си и ако открито говоря, това означава, че ги призовавам на дуел, а моите възможности са ограничени."

Норбеков посочи, че лекът за този проблем са националните традиции, които с хилядолетия са се предавали. Това засяга поведението на мъжете и жените, които все повече разменят ролите си. Норбеков посъветва жените да са по-женствени, а мъжете - по-мъжествени, за да има по-голямо привличане между тях, да изграждат по-здрави връзки, а оттам да дойде и поколението. Той посъветва хората, изучавайки себе си, да се обърнат към националните си традиции. Според него всички отговори са там. Норбеков остро разкритикува модерния градски начин на живот, като го определи като ,,начин за самоунищожение". ,,Когато в града един от пет души няма дете, а другите четири имат по едно дете, градът е като месокомбинат, в който ви правят на кайма и отивате в гробищата", смята той.

Мирзакарим Норбеков, който е узбекистанец, е доктор по философия, но в света е известен като един от представителите на нетрадиционната медицина. Неговата система, популярна като ,Системата на Норбеков, е алтернативен метод за подобряване на здравето, развитие на интуитивните способности на човек да предсказва бъдещето, повишаване на жизнения тонус. Световната известност на системата идва, когато на много места на планетата, благодарение на прилагането й, различни хора, които имали проблеми със зрението, оздравяват. Твърди се, че системата му е в състояние да подобри зрението с един диоптър в рамките на 3 до 6 дни.



Referral Banners



No comments:

Post a Comment