Saturday, December 7, 2013

Ако Хитлер беше жив




Наблюдавайки все по-страховитата бруталност, идваща от Волен Cидеров и хората му, аз си зададох един въпрос:

Ако техният идол Адолф Хитлер можеше да ги види отнякъде, как ли би реагирал?

Моят отговор: вероятно би ги засилил към концентрационните лагери още преди да го стори с евреите.

Обяснявам защо: тези хора са срам за абсолютно всяко общество. Където и да отидат, каквото и да говорят, винаги носят омраза, а зад нея зле прикрити мераци за пари и власт. Последното е цел на всички политици, но никой не го прави по такъв животински начин.

Искам да кажа, че дори човекът, за чиито последователи се смятат, би останал отвратен от нечовешките им постъпки.




Трябва да направя важно разграничение. Докато водачите все пак са прочели някоя книга и са солидно подковани откъм образование, то редовите щурмоваци изобщо не знаят за какво става дума. За тях национализмът се изразява в едно изречение: “Няма ли тука нек’ъв циганин да го пребием”. Ако ги попиташ “Защо”, ще млъкнат с опулени очи. Tе просто не знаят защо. И не ги интересува, че не само циганите, а въобще всеки нормален човек има многократно повече причини да е настроен срещу тях.

Тези така наречени щурмоваци са на най-ниското стъпало не само в своята партия “Атака”, но и най-ниско в обществото. Това е самата утайка.




3 comments:

  1. Познавам истински националисти. Сериозни хора. Наистина са прочели много литература. Tе се смеят на разни бръснати глави, които се правят на българи, а всъщност са обикновени отрепки и побойници. Не милеят за нищо българско. Hа тях им трябва само повод за агресия. Много от тях са видни дейци на футболните агитки. Там е същото. Не знаят резултата от мача, но вече набелязват жертви. Отвратително е.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за коментара!
      Споменатите от теб бръснати глава са точно хората с робско мислене. Абсурдното е, че именно те се смятат за "най-свободни". Бъркат свободата със свободията.

      Всеки може да използва техните методи, характерни за Дивия запад, но го правят само онези, които изпитват недостиг на знания.

      Delete
  2. Едно малко уточнение защо казвам, че са хората с робско мислене.

    Tе нямат позиция по абсолютно никой въпрос. По-безволеви и раболепни са от неодушевени кукли. Следват и изпълняват само сваленото отгоре, без изобщо да го проумяват. Възможно най-евтините наемници, които срещу дребна сума са готови дори да убият човек.
    Hе виждам накъде по-робско може да е мисленето.

    ReplyDelete