Monday, August 31, 2015

Три фенки забременяват от стриптийзьор





В някакво телевизионно предаване разказаха за три жени, забременели от стриптийзьор преди години. После той заминал в САЩ, направил кариера, но се върнал в България. Трите жени го разпознали на неговата Фейсбук-страница. Явно все още си падат по еротични развлечения, щом са ровили в социалната мрежа, търсейки красиви мъже. Демек те са женският вариант на порно маниаците.




Дамите започват да преследват стриптийзьора, който обаче не иска и да чуе за тях. Канят го на парти за да вземат негов косъм и така да направят ДНК тест да бащинство. Успяват, защото той е виждал само едната наскоро, но тя първоначално е скрита в другата стая. Тестовете потвърждават, че наистина стриптийзьорът е баща на трите деца.




Вината на мъжа е ясна. Направил си кефа, създал деца, а не иска да ги гледа. Но нима майките са невинни? Още на младини са ползвали жиголо. Колко от девойките на 20-22 години биха го направили? Само най-перверзните и разюздани. В напреднала възраст пак плакнат очите с голи мъже. Иначе как щяха да го открият във Фейсбук? Значи те се чукат като животни, удовлетворяват долните си страсти, ама накрая само бащата е виновен!

Адски несправедливо. Той пък може да се оплаче, че са употребили тялото му. Не знам дали сте чували: мъжете стриптийзьори са като жените стриптийзьорки – правят секс само срещу заплащане. Ако стриптийзьорка забременее от клиент, ще обвините него. Не е честно в двата случая мъжът да е виновен. Поне в единия вината е на жената. Сами изберете.

Обществото обича да говори за майките, забременели и изоставени от лоши мъже. А знаете ли колко жени нарочно пробват да вържат даден мъж с дете? Лъжат го, че пият противозачатъчни, за да не сложи презерватив, и после хайде на сватбата. Гореспоменатите три дами защо не са накарали стриптийзьора да cложи кондом? За да го вържат с дете, а днес нахално се правят на жертви.

Има и друго любопитно. Трите дами не искат издръжка. Тогава поради каква причина го преследват и злобеят? От наранено самолюбие и от яд, че не са го задържали. Едно от най-злобните същества на тази планета е изоставената жена. Това обяснява желанието им да го заливат с обидни думи. Същевременно тайно се надяват да подновят връзката с него, но не като баща, а като ебач. Ето го новото им прегрешение: използват нечестно децата като средство, за да си върнат любовника. Значи за задоволяване на собствените им страсти, а не защото децата имат нужда от баща. Ако едната беше успяла да си го върне, другите две щяха да я намразят. Така е, защото в главите си имат само секс, а не семейство и отговорности. Такива жени не мога да приема нито като майки, нито като дами.




                                                                                  


5 comments:

  1. То не е тайна. Жените също гледат голотии. Сърдят се на мъжете, понеже жените от снимките са по-красиви от тях.
    Добре де, ние какво да кажем като и мъжете от списанията са по-красиви? Изглежда ние сме по-толерантни от жените. Поне в това отношение.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Всъщност и много от мъжете се срамуват да признаят, че гледат голотии, но това важи за абсолютно всички. Просто степента е различна. Едно е да погледнеш бегло, съвсем друго да зяпаш 24 часа. Второто е патология.

      Delete
  2. Хехе, гледах го, но не помня как се казваше предаването.

    Много смешни бяха лелките. Загорели здраво, искат си мъжлето:))
    Децата бяха само параван.
    Трите си бяха разхайтени и нито за секунда не им повярвах като говореха за отговорности:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Няколко приятели ми помогнаха да разпространя публикацията по различни социални мрежи и после ми посочиха любопитни изказвания. Като цяло хората са съгласни, но някои жени са разпознали собствените си скрити навици и това ги е ядосало. Скрито надничат тук-там, но не искат да се разбере. Срамуват се. А някои може би са изоставени и това ги прави злобни.

      Delete
  3. Hab einen schönen Dienstag mit vielen lieben Grüßen Klaus

    ReplyDelete