Saturday, October 5, 2013

Hевиждано до момента явление в природата




В Русия се наблюдава невероятна случка, свързана именно със златните орли. Една от тези хищни птици е уловена от обектива по време на лов. Орелът хваща с ноктите си малък елен и с голяма сила се опитва да го вдигне във въздуха, но не успява, в резултат на това го влачи няколко метра.

Зоолозите и експертите, които наблюдават тези орли години наред и дори посвещават живота си на тях споделят, че досега такова нещо не е виждано. Не е виждано от тях и изобщо в природата.
Стабилният полет и неочакваната атака показват колко е голяма силата на тези вид птици и какви безмислосни хищници могат да бъдат. Той без проблем поваля и убива жертвата си, макар че тя е два пъти по-едра и голяма от него.

Златните орли по принцип са известни с такъв вид атаки, но въпреки този очевиден факт на такава светкавична и нанасяща 100% щети атака не е наблюдавана никога.
По странната и удивителна случка се изказва Линда Керли, която се занимава с опознаването и изследването на популацията на елените. Тя твърди, както другите, че това е невероятно и за първи път се наблюдава.


Благодарности на източника

На същото място ще прочетете за Третата световна война, която предстои.

И голям шок за родители и общество:
Момченце на годинка и половина неочаквано стана мъж!




No comments:

Post a Comment