Friday, February 14, 2014

Внимание! Най-новата хитрост на троловете във ФейсбукФейсбук е пълен с многопрофилни тролове, чието занимание е по цял ден да спамят с обидни и лъжливи коментари, за да насочат общественото мнение в желана от тях посока. Не знам доколко успяват. Bъзможно е все някой да се хване, но при повечето хора едва ли.
Най-новото, забелязано от мен, е да пускат коментари от сорта “Това е вирус” под публикации, които не харесват. После с друг свой фалшив профил подкрепят първия и т.н. Целта е хората да се уплашат и да не прочетат статията. Веднъж, втори, трети път и информацията остава скрита. Или поне така се надяват. Двама-трима да подлъжат, пак са доволни.

Това са хора с престъпно мислене. Сами си отговорете дали ги интересуват честните отношения или дали биха откраднали, ако имат възможност. Същите недоволстват от политиците не заради нередности, а защото не са пуснали и тях до държавната хранилка. Близко е до акъла, че не могат и не искат да са полезни на обществото. Способни са само да вредят.
1 comment:

  1. Това са най-големите боклуци в нета. Работа за две стотинки не вършат. Нищо по цял ден.
    Cамо се заяждат с непознати хора. После друг им е виновен, че нямат какво да ядат.
    Излишен отпадък.

    ReplyDelete