Thursday, April 3, 2014

Сидеров, нарочно ли го правиш?





Волен Cидеров винаги се е отличавал със сензационни изказвания, а напоследък започна да бие и собствените си рекорди. След като стресна 80% от своя електорат, помагайки на комунистическо-турското правителство и след като напляска редица журналисти и случайни минувачи, сега пък направи рязък завой към Pусия, подкрепяйки присъединяването на Крим към тази държава.




От една страна е необяснимо как десен политик прави русофилско изказване. От друга е най-малкото необмислено да заемаш категорична позиция и да я развяваш гръмогласно за въпрос, по който мълчат повечето държави, посланици и наблюдатели.

Обяснявам си го по следния начин: г-н Сидеров отдавна е минал на режим “Първо стрелям, после мисля”. Целта е постоянно да стои на централно място под прожекторите. Tова също има своето обяснение. След многобройните му гафове и безпринципни завои, доста от неговите привърженици го зарязаха и има реална опасност хората да забравят за съществуването на партия “Атака”. Ето защо на Bолен Cидеров му е крайно наложително да използва евтини трикове за привличане на погледите.





No comments:

Post a Comment